• Fri frakt & fri retur
  • Snabba och diskreta
    leveranser
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
  • Svensk tillverkare
  • Kundtjänst
    0771-110 000

Graviditetstest

Toppsäljare

Köp graviditetstest online av testlagret.se

Gör som mer än 60 000 andra kunder: Köp våra graviditetstest online - Alltid fri frakt, fri retur, 30 dagar ångerrätt och personlig service! 

Testlagrets populära graviditetstest säljs både online och i butik, och håller så hög nivå att till och med apotek finns bland våra återförsäljare. Många av våra kunder testar både produkter från t.ex RFSU, Clearblue och ICA, men med ett lågt pris och med 99,5% säkerhet erbjuder vi både hög kvalitet, hög precision och bra priser. Se till att prova oss först!

När du handlar hos oss på Testlagret ger vi dig alltid kvalitetsgaranti vilket innebär att dina beställda varor alltid fungerar enligt bruksanvisningen. Har du frågor om våra test? Missa inte länken till våra frågor & svar i toppmenyn. Där svarar våra experter på frågor som när man ska ta testet (morgonen eller kvällen?), hur tidigt man ska/kan ta det, om man kan testa trots mens och mycket mer.

Tillförlitliga och svensktillverkade gravtest

Testlagret.se säljer endast gravtest som är svensktillverkade och som enbart ger utslag på graviditetshormonet beta-hCG. Fördelen med graviditetstesten som enbart reagerar på beta-hCG är att felaktiga graviditetsresultat utesluts vilket bland annat innebär att testerna inte alls reagerar på ägglossningshormonet LH. Alla våra kvalitetstester inkluderar bruksanvisning på svenska och samtliga test innehar CE-märkning.

Tre varianter av graviditetstest

Hos Testlagret kan du köpa tre olika sorters graviditetstest; sticka, stav och kassett. Det mest ekonomiska och prisvärda gravtestet är stickan. Denna är enkel att använda och att avläsa och är ett bra val för dig som testar dig ofta. Formatet stav är något dyrare men otroligt lättanvänt och ska väljas när du prioriterar användarvänlighet framför de ekonomiska aspekterna. När du använder staven behöver du inte samla upp någon urin i en behållare utan kissar direkt på staven och avläser sedan resultatet efter några sekunder. När du använder kassetten krävs det några moment för att genomföra testet för graviditet. Urinen behöver samlas upp i en behållare och därefter används pipetten för att överföra rätt mängd droppar till kassetten. Detta graviditetstest används idag av många laboratorier.

+ Visa mer