Graviditetstest Stav testa tidigt

Graviditetstest, testa tidigt 2-pack stav, Tento

Staven är vårt mest lättanvända graviditetstest, och passar dig som vill ha ett snabbt graviditetstest som du kan använda tidigt. Extra enkel och tydlig att läsa av.

Testet som ger dig snabbt svar och indikerar redan 5 dagar före förväntad mens. (Beställ nu! skickas idag)

79 kr
I lager (Fler än 10)  Leveranstid: 1-2 dagar
  • Diskret Leverans - Anonym Avsändare
  • 100 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt över 100 kr

Tidigt graviditetstest

Testa ”super tidigt” stav  

Detta graviditetstestet är ett sk ”testa tidigt” graviditetstest, dvs att testet indikerar redan 5 dagar före förväntad mens. Om testet visar ett svagt positivt resultat rekommenderas att ta ett nytt test igen efter några dagar.  Testet ger 99,5 % rättvisande resultat.  

 

Snabb provtagning och snabbt svar

För att säkerställa en graviditet med detta test behövs endast att urinstrålen träffar teststickan. Det går även bra att doppa staven i en behållare med uppsamlad urin och inom några få sekunder går det att avläsa testresultatet i avläsningsfönstret.

 

Hög känslighet för graviditetshormon

Kort efter att befruktningen har ägt rum börjar produktionen av graviditetshormonet hCG. Det krävs minimum 10 mIU/ml hCG för att kunna påvisa en graviditet och denna graviditetsstav uppfyller alla krav på att kunna känna av dessa låga halter. Minimimängden 25 mIU/ml är den nivå som är referensvärdet för laboratorier.

 

Säkert och pålitligt

Teststaven utesluter felaktiga testresultat eftersom den enbart reagerar på graviditetshormonet beta-hCG. Teststaven reagerar således inte på ägglossningshormonet LH.

Varje förpackning innehåller en styck teststav som är förpackad i en fuktabsorberande folieförpackning och innehar CE-märkning enligt IVD-direktivet. Graviditetsstaven är enbart för engångsbruk. 

Finns i förpackning 2 Pack.


Specifikationer

 

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också

Liknande produkter