5 varianter
- 17%
Graviditetstest Sticka
Graviditetstest Sticka
Graviditetstest Sticka
Graviditetstest Sticka
5 3

Graviditetstest - Sticka (2 st) (2-pack)

Stickorna är vårt billigaste graviditetstest, och passar dig som söker enkelt och snabbt gravtest med lågt pris. Som alla våra graviditetstest har stickorna över 99% säkerhet.

(Fri frakt daglig leverans)

149 kr
Ordinarie 179 kr , du sparar 30 kr, (17%)
I lager (Fler än 10)  Leveranstid: 1-2 dagar
  • Diskret Leverans - Anonym Avsändare
  • 100 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt över 100 kr

Graviditetstest i 1-steg; teststickan är billigt, enkelt använda och är 99,5% pålitlig. Testet ger dig ett tidigt resultat - Redan efter 7 dagars befruktning kan dessa tester ge dig en indikation på om du är gravid. Att använda en teststicka för att graviditetstesta sig är lika enkelt som andra metoder.

Hög känslighet för tidig graviditet
Teststickan har hög känslighet för hormonet hCG och kan därför lätt fånga upp den låga koncentrationen på enbart 10 mI/ml hCG som krävs för att bekräfta en graviditet. Kroppens hCG-produktion påbörjas kort efter att befruktningen har ägt rum. I enlighet med många laboratorier är gränsen på 25Im/ml hCG tillräckligt pålitlig för att påvisa en graviditet, men lägre koncentrationer av hCG är inte tillräckligt för att säkerställa en graviditet. 

Säkert graviditetstest – 99,5 % säkerhet
Graviditetsstickan är konstruerad för att enbart reagera på äkta graviditet, dvs. den reagerar enbart om hCG kan påvisas. Detta utesluter därmed att falska testresultat visas och förhindrar att stickan reagerar på hormonet LH som förekommer naturligt i kroppen under ägglossning.

Lättanvänt graviditetstest
Bifogad manual på svenska ger dig all information som du behöver för att använda teststickan på rätt sätt. Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med oss via kundtjänst.

Säker förpackning
Graviditetsstickan omges av en folieförpackning som dessutom är fuktskyddad och garanterar att stickan är säker att användas när förpackningen bryts.
Graviditetsstickan är försedd med CE-märkning (enligt IVD-direktivet). 

Tipsa

0
0

Recensioner

Maria

Väldigt nöjd med dessa stickor, pålitliga och billiga. Perfekt :)

2019-08-26
Linn

Så himla nöjd. Testade varje dag o det blev bara starkare o starkare streck :)))

2015-09-02
Camilla

Som rubriken säger: Det är lätt å smidigt att handla hos Testlagret! Man får bra produkter till billiga priser!

2015-02-22

Skriv en recension om produkten

Betyg: