• Fri frakt & fri retur
  • Snabba och diskreta
    leveranser
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
  • Svensk tillverkare
  • Kundtjänst
    0771-110 000

Graviditetstest - Sticka (20 st) (20-pack)

Art.nr 1035
Stickorna är vårt billigaste graviditetstest, och passar dig som söker enkelt och snabbt gravtest med lågt pris. Som alla våra graviditetstest har stickorna över 99% säkerhet.

(Fri frakt daglig leverans)

179 kr
139 kr
Just nu 22% billigare!
I lager. (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-2 dagar

Graviditetstest i 1-steg; teststickan är billigt, enkelt använda och är 99,5% pålitlig. Testet ger dig ett tidigt resultat - Redan efter 7 dagars befruktning kan dessa tester ge dig en indikation på om du är gravid. Att använda en teststicka för att graviditetstesta sig är lika enkelt som andra metoder.

Hög känslighet för tidig graviditet
Teststickan har hög känslighet för hormonet hCG (Humant Choriogonadotropin) och kan därför lätt fånga upp den låga koncentrationen på enbart 25 mI/ml hCG som krävs för att bekräfta en graviditet. Kroppens hCG-produktion påbörjas kort efter att befruktningen har ägt rum. I enlighet med många laboratorier är gränsen på 25Im/ml hCG tillräckligt pålitlig för att påvisa en graviditet, men lägre koncentrationer av hCG är inte tillräckligt för att säkerställa en graviditet. 

Säkert graviditetstest – 99,5 % säkerhet
Graviditetsstickan är konstruerad för att enbart reagera på äkta graviditet, dvs. den reagerar enbart om hCG kan påvisas. Detta utesluter därmed att falska testresultat visas och förhindrar att stickan reagerar på hormonet LH som förekommer naturligt i kroppen under ägglossning.

Lättanvänt graviditetstest
Bifogad manual på svenska ger dig all information som du behöver för att använda teststickan på rätt sätt. Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med oss via kundtjänst.

Säker förpackning
Graviditetsstickan omges av en folieförpackning som dessutom är fuktskyddad och garanterar att stickan är säker att användas när förpackningen bryts.
Graviditetsstickan är försedd med CE-märkning (enligt IVD-direktivet). 

Linn (2015-09-02) - Superb sticka - 5 av 5
Så himla nöjd. Testade varje dag o det blev bara starkare o starkare streck :)))

Camilla Öhman (2015-02-22) - Lätt, snabbt, god kvalitet och billigt - 5 av 5
Som rubriken säger: Det är lätt å smidigt att handla hos Testlagret! Man får bra produkter till billiga priser!

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också