• Fri frakt & fri retur
  • Snabba och diskreta
    leveranser
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
  • Svensk tillverkare
  • Kundtjänst
    0771-110 000

Tento "Be sure" Graviditetstest 8 Pack

Art.nr 1066
Marknadens bredaste sticka (6mm)

109kr/st (Fri frakt daglig leverans)
99 kr
I lager. (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-2 dagar

Graviditetstest i 1-steg; teststickan är enkel att använda och är 99,5% pålitlig. Redan efter 7 dagars befruktning kan dessa tester ge dig en indikation på om du är gravid. Fördelen med dessa teststickor är att de är en av marknadens bredaste (6mm) vilket gör det lättare att avläsa resultatet jämfört med en smal sticka. Att använda en teststicka för att graviditetstesta sig är lika enkelt som andra metoder.

 

Hög känslighet för tidig graviditet

Teststickan har hög känslighet för hormonet hCG (Humant Choriogonadotropin) och kan därför lätt fånga upp den låga koncentrationen på enbart 25 mI/ml hCG som krävs för att bekräfta en graviditet. Kroppens hCG-produktion påbörjas kort efter att befruktningen har ägt rum. I enlighet med många laboratorier är gränsen på 25Im/ml hCG tillräckligt pålitlig för att påvisa en graviditet, men lägre koncentrationer av hCG är inte tillräckligt för att säkerställa en graviditet. 

 

Säkert graviditetstest – 99,5 % säkerhet

Graviditetsstickan är konstruerad för att enbart reagera på äkta graviditet, dvs. den reagerar enbart om hCG kan påvisas. Detta utesluter därmed att falska testresultat visas och förhindrar att stickan reagerar på hormonet LH som förekommer naturligt i kroppen under ägglossning.

Lättanvänt graviditetstest

Bifogad manual på svenska ger dig all information som du behöver för att använda teststickan på rätt sätt. Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med oss via kundtjänst.

Säker förpackning

Graviditetsstickan omges av en folieförpackning som dessutom är fuktskyddad och garanterar att stickan är säker att användas när förpackningen bryts.

Graviditetsstickan är försedd med CE-märkning (enligt IVD-direktivet). 

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också

Liknande produkter