8 varianter
Ägglossningstest
Ägglossningstest
Ägglossningstest
Ägglossningstest

Ägglossningstest - Sticka (7 pack) (7-pack)

Stickan är vårt billigaste ägglossningstest, och är perfekt för dig som söker ett ÄL-test med lågt pris.

(Fri frakt daglig leverans)

139 kr
I lager (Fler än 10)  Leveranstid: 1-2 dagar
  • Diskret Leverans - Anonym Avsändare
  • 100 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt över 100 kr

Ägglossningstestet som består av teststickor är ett av de bästa alternativen när du testar ofta och också det mest ekonomiskt fördelaktiga valet.
Teststickorna är konstruerade för att ge utslag på hormonet LH (Luteiniserande Hormon) som ger ett högre värde dagen före ägglossning. När teststickan visar på LH-positivt kan detta ge en indikation om en förestående ägglossning. Information om ägglossningens tidpunkt ökar chanserna för att kunna planera tillfället för befruktning. 

Stor känslighet och hög pålitlighet

Teststickornas känslighet ligger på 25mIU/ml och uppåt, vilket betyder att urinkoncentrationer på enbart 25mIU/lm kan ge utslag på teststickan. Kliniska tester har påvisat att stickans pålitlighet är 99,5%.

Enkel att använda

Teststickorna är enkla att använda och medföljande manual beskriver tillvägagångssättet på ett tydligt sätt med både text och bild. Vid eventuella frågor angående denna produkt hänvisar vi dig till vår kundtjänst som gärna informerar dig ytterligare.

Så här använder du stickorna

För att beräkna exakt ägglossningstidpunkt behöver du testa dig flera gånger under pågående menstruationscykel. Oftast krävs det flera tester och därför säljs stickorna i förpackningar om 7 stycken, vilket är beräknat till att räcka för en menstruationscykel. Vänligen se bifogad manual för att räkna ut vilken dag i menscykeln som testperioden ska starta.

Testet innehar CE-märkning enligt gällande IVD-direktiv och levereras individuellt i folieförpackning. 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också