• Fri frakt & fri retur
  • Snabba och diskreta
    leveranser
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
  • Svensk tillverkare
  • Kundtjänst
    0771-110 000

Conceive Plus 8x 4g (Färdiga applikatorer)

Art.nr 1051
OBS.. Kort Datum Sasmar fertilitetsglidmedel - öka chansen för graviditet! (Fri frakt daglig leverans)
227 kr
I lager. (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-2 dagar

Conceive Plus 8x 4g (färdiga applikatorer) är ett glidmedel som ökar chanserna att bli gravid på naturlig väg. Glidmedlet är spermievänligt och innehåller bland annat kalcium och magnesium som förlänger och förstärker spermiens förmågor.
Conceive Plus ökar både njutningen och chansen att bli gravid och rekommenderas av läkare, apotekare och fertilitetskliniker. Godkänt av FDA och säljs receptfritt.

Användning av applikatorerna:

Använd inte applikatorn om den är skadad. Använd glidmedlet 10-15 minuter innan samlag. Håll applikatorn nära vaginan och rikta toppen uppåt. Ta av locket och sätt varsamt in den mindre delen av applikatorn djupt in i vaginan och pressa tuben ett par gånger för att få ut Conceive Plus fertilitetsglidmedel i vaginan.

En applikator kan endast användas en gång, en öppnad förpackning går ej att återanvända eller lagra. Förpackningen innehåller 8 st applikatorer. Om det behövs mer glidmedel så använd multi use-tuben eller ytterligare en applikator.

Detaljerad förteckning:
Förpackningsstorlek: 8st x 4gm, en liten applikator som är enkel att använda.
Hållbarhet: 30 månader
Förvaras: Ej i temperatur under 2°C eller över 30°C
Tillverkad: Frankrike.

Innehåll:
Avjoniserat vatten, Hypromellose, Natriumfosfat, Natriumdivätefosfat, Kaliumklorid, Natriumklorid, Magnesiumklorid, Kalciumklorid, Glycerol, Metylparaben.

Om SASMAR®
SASMAR® är ett läkemedelsföretag med särskilt fokus på kvinnors hälsa och familjeplanering. Grundades i Sydney, Australien 2005, företaget har nu sitt huvudkontor i Bryssel, Belgien.

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också