4 varianter
Graviditetstest Kassett
Graviditetstest Kassett

Graviditetstest - Kassett (1-pack)

Kassetten används av kliniker, och är vårt mest exakta gravtest. Detta graviditetstestet passar dig som vill ha ett riktigt professionellt graviditetstest med den mest mest exakta testproceduren.

(Fri frakt daglig leverans)

139 kr
I lager (Fler än 10)  Leveranstid: 1-2 dagar
  • Diskret Leverans - Anonym Avsändare
  • 100 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt över 100 kr

Detta graviditetstest består av en kassett som är avsedd för ett urinprov och som kan bekräfta en graviditet redan 7 dagar efter befruktning. Samla upp urin i den medföljande behållaren och använd därefter den medföljande pipetten för att doppa rätt mängd urin ner i kassetten. Denna form av graviditetstest är populär och använd även inom hälso- och sjukvården. 

Stor känslighet för låga hormonhalter

Strax efter att befruktningen ägt rum påbörjar kroppen produktionen av graviditetshormonet hCG och denna graviditetskassett har en påvisad känslighet för hCG-halter från 25 mIU/ml som krävs för att kunna upptäcka en graviditet. hCG-halter som faller under 25mUI/ml anses inte vara tillräckligt pålitliga för att säkerställa en graviditet. Denna referensnivå delas av många laboratorier. 

Stor pålitlighet


Graviditetskassetten är konstruerad för att enbart reagera på graviditetshormonet hCG och ger därför pålitliga resultat. Ägglossningshormonet LH upptas inte av graviditetsstickan.

Enkelt och snabbt


Det tar mellan 15 sekunder och 5 minuter innan testresultatet visar sig. För att graviditetskassetten ska ge ett tillförlitligt resultat krävs det att 3 droppar urin droppas ner i testkassetten. Använd medföljande pipett för att droppa säkert. Medföljande svenska manual samt illustrationer beskriver tillvägagångssättet. Vid eventuella tveksamheter rörande användning eller vid övriga frågor, vänligen ta kontakt med vår kundtjänst. 

Graviditetskassetten innehar CE-märkning enligt IVD- direktivet och levereras i en fuktabsorberande folieförpackning. Förpackningen innehåller en testkassett för engångsbruk samt en pipett för dosering och urinuppsamling. 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: