• Fri frakt & fri retur
  • Snabba och diskreta
    leveranser
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
  • Svensk tillverkare
  • Kundtjänst
    0771-110 000

Ägglossningstest - Kassett (7 Pack) (7-pack)

Art.nr 1011
Kassetten är det mest exakta ägglossningstestet. Detta test har den mest exakta testproceduren, och används normalt sett av läkare och kliniker.

(Fri frakt daglig leverans)

109 kr
I lager. (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-2 dagar

Detta ägglossningstest innebär att urinen samlas upp i en behållare och därefter används den medföljande pipetten för att droppa ner angiven mängd urin i testkassetten. Denna metod är väldigt populär och används frekvent inom hälso- och sjukvården.

Fördelen med att använda sig av ägglossningskassetten är att den indikerar en förhöjning av ägglossningshormonet LH (Luteiniserande Hormon) som är känt för att stiga dagen före ägglossning. Chanserna för att bli gravid ökar markant när testkassetten ger information om ägglossningens tidpunkt.

Stor känslighet och säkerhet
Ägglossningstestens säkerhet definieras till 99,5 % vilket är ett resultat av genomförda kliniska tester. Det krävs ringa mängder, 25 mUI/ml, för att testkassetten ska ge utslag.

Enkelt att använda
Testlagrets testkassett för ägglossning är enkel att använda. Testet levereras med en användarmanual tillsammans med illustrationer som steg för steg visar tillvägagångssättet. Har du ytterligare frågor och funderingar angående denna produkt är du välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst.

För bästa resultat
Den bifogade manualen hjälper dig att räka ut vilken dag i menscykeln som du ska börja med ägglossningstestet. För att hitta dagen för ägglossning krävs det oftast det flera ägglossningstester under samma menscykel, och det är därför som Testlagret säljer denna produkt i 7-pack.

Ägglossningstestet levereras i en sluten folieförpackning med tillhörande pipett. För korrekt användning krävs att urinen samlas upp i en behållare och därefter används pipetten för överföring av urinen till kassetten. Bruksanvisningen ger detaljerad information. Ägglossningstestet innehar CE-märkning enligt IVD-direktivet. 

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också