4 varianter
- 16%
ägglossningstest kassett
Ägglossningstest kassett

Ägglossningstest - Kassett (7 Pack) (7-pack)

Kassetten är för dig som vill ha det mest exakta och professionella ägglossningstestet. Detta test har den mest exakta testproceduren, och används normalt sett av läkare och annan professionell vårdpersonal.

(Fri frakt daglig leverans)

269 kr
Ordinarie 319 kr , du sparar 50 kr, (16%)
I lager (Fler än 10)  Leveranstid: 1-2 dagar
  • Diskret Leverans - Anonym Avsändare
  • 100 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt över 100 kr

Detta ägglossningstest innebär att urinen samlas upp i en behållare och därefter används den medföljande pipetten för att droppa ner angiven mängd urin i testkassetten. Denna metod är väldigt populär och används frekvent inom hälso- och sjukvården. 

Fördelen med att använda sig av ägglossningskassetten är att den indikerar en förhöjning av ägglossningshormonet LH (Luteiniserande Hormon) som är känt för att stiga dagen före ägglossning. Chanserna för att bli gravid ökar markant när testkassetten ger information om ägglossningens tidpunkt.

Stor känslighet och säkerhet
Ägglossningstestens säkerhet definieras till 99,5 % vilket är ett resultat av genomförda kliniska tester. Det krävs ringa mängder, 25 mUI/ml, för att testkassetten ska ge utslag.

Enkelt att använda
Testlagrets testkassett för ägglossning är enkel att använda. Testet levereras med en användarmanual tillsammans med illustrationer som steg för steg visar tillvägagångssättet. Har du ytterligare frågor och funderingar angående denna produkt är du välkommen att ta kontakt med vår kundtjänst. 

För bästa resultat
Den bifogade manualen hjälper dig att räka ut vilken dag i menscykeln som du ska börja med ägglossningstestet. För att hitta dagen för ägglossning krävs det oftast det flera ägglossningstester under samma menscykel, och det är därför som Testlagret säljer denna produkt i 7-pack. 

Ägglossningstestet levereras i en sluten folieförpackning med tillhörande pipett. För korrekt användning krävs att urinen samlas upp i en behållare och därefter används pipetten för överföring av urinen till kassetten. Bruksanvisningen ger detaljerad information. Ägglossningstestet innehar CE-märkning enligt IVD-direktivet. 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också