• Fri frakt & fri retur
  • Snabba och diskreta
    leveranser
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
  • Svensk tillverkare
  • Kundtjänst
    0771-110 000

TillVal Folsyra 100 tabletter

Art.nr 1074
Tillval Folsyra 100 tabletter - öka chansen för graviditet! (Fri frakt daglig leverans)
85 kr
I lager. (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-2 dagar

TillVal Folsyra är ett kosttillskott som rekommenderas till gravida och ammande, men kan även tas om du har ensidig kost eller om du som äldre har problem med näringsintaget.

Under graviditeten går barnet igenom ett par kritiska utvecklingsfaser som kräver ett extra tillskott av folsyra. Även under amningen behöver modern ett extra tillskott av folsyra eftersom folsyra överförs via modersmjölken.

En tablett TillVal Folsyra innehåller 500 mikrogram folsyra. (Socialstyrelsens och Livsmedelsverkets rekommendationer för intag är 400-500 µg per dag.)

tillskott ska inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Sök professionell rådgivning innan användning om du tar någon annan medicin, lider av livsmedelsallergier, eller är allergisk mot någon av ingredienserna. tas i samband med eller direkt efter måltiden. Håll flaskan tillsluten med lock och förvara på en sval och torr plats. Oavsiktlig överdos av järnhaltiga produkter är en ledande orsak till dödlig förgiftning hos barn under 6. Håll produkten utom räckhåll för små barn. Vid oavsiktlig överdos, ring en läkare eller giftinformationscentralen. 

FÖRVARAS OÅTKOMLIGT FÖR BARN 

ANVÄND INTE OM tätning runt korken saknas 

Made in Europe

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också