TillVal Folsyra 100 tabletter

En tablett TillVal Folsyra innehåller 500 mikrogram folsyra. Socialstyrelsens och Livsmedelsverkets rekommendationer för intag är 400-500 µg per dag. Tillval Folsyra innehåller 100 tabletter! (Beställ nu! skickas idag)

85 kr
I lager (Fler än 10)  Leveranstid: 1-2 dagar
  • Diskret Leverans - Anonym Avsändare
  • 100 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt över 100 kr

TillVal Folsyra är ett kosttillskott som rekommenderas till gravida och ammande, men kan även tas om du har ensidig kost eller om du som äldre har problem med näringsintaget.

Under graviditeten går barnet igenom ett par kritiska utvecklingsfaser som kräver ett extra tillskott av folsyra. Även under amningen behöver modern ett extra tillskott av folsyra eftersom folsyra överförs via modersmjölken.

En tablett TillVal Folsyra innehåller 500 mikrogram folsyra. (Socialstyrelsens och Livsmedelsverkets rekommendationer för intag är 400-500 µg per dag.)

tillskott ska inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Sök professionell rådgivning innan användning om du tar någon annan medicin, lider av livsmedelsallergier, eller är allergisk mot någon av ingredienserna. tas i samband med eller direkt efter måltiden. Håll flaskan tillsluten med lock och förvara på en sval och torr plats. Oavsiktlig överdos av järnhaltiga produkter är en ledande orsak till dödlig förgiftning hos barn under 6. Håll produkten utom räckhåll för små barn. Vid oavsiktlig överdos, ring en läkare eller giftinformationscentralen. 

FÖRVARAS OÅTKOMLIGT FÖR BARN 

ANVÄND INTE OM tätning runt korken saknas 

Made in Europe

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också