Graviditetstest,ägglossningstest

Testlagret Sticka (2 gravid + 14 Äl-test)

✔ (Populär!) (Fri frakt daglig leverans)

149 kr
I lager (Fler än 10)  Leveranstid: 1-2 dagar
  • Diskret Leverans - Anonym Avsändare
  • 100 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt över 100 kr

Detta kombinationspaket innehåller både ägglossningstest och graviditetstest och är ekonomiskt fördelaktigt att beställa för dig som vill köpa båda testerna.

Paketet inkluderar:

ägglossningstest – sticka
graviditetstest – sticka
Produktinformation för respektive produkt följer nedan.

GRAVIDITETSTEST - STICKA
Kroppen börjar producera graviditetshormonet hCG strax efter att befruktningen har ägt rum.

Teststickorna från Testlagret har en påvisad känslighet för hCG-nivåer på enbart 25 mIU/ml vilket betyder att initialt krävs det enbart låga nivåer för att bekräfta en graviditet. Referensvärdet på 25 mIU/ml anses av många laboratorier vara lägsta möjliga gräns för att kunna säkerställa en graviditet.

Pålitlighet

Fördelen med denna graviditetssticka är att den enbart reagerar på hCG-koncentrationer vilket eliminerar risken för felaktiga testresultat. Graviditetstestet reagerar inte på hormonet LH som är förknippat med ökad koncentration vid ägglossning.

ÄGGLOSSNINGSTEST – STICKA

Dagen före ägglossning ses ökade koncentrationer av hormonet LH som är en förkortning av Luteiniserande Hormon. När teststickan ger ett positivt utslag för ökad LH-koncentration kan detta vara en indikation på att kroppens förbereder sig för ägglossning. Genom att kunna kartlägga tidpunkten för ägglossning ökar chanserna att bli gravid markant.
Stor känslighet och pålitlighet
Ägglossningsstickorna kan känna av väldigt låga koncentrationer av LH-hormonet och reagerar på utslag med urinkoncentration av LH enbart på 25 mIU/ml. Teststickans pålitlighet är 99,5% och pålitligheten bekräftas av kliniska tester.

För bästa resultat

För att kunna kartlägga den exakta ägglossningsperioden krävs det oftast att du genomför flera tester under en menstruationscykel. Vänligen se bifogad manual för att få hjälp att räkna ut vilken dag under menstruationscykeln som testperioden ska påbörjas. Oftast används flera stickor under en testperiod och därför säljer Testlagret denna produkt i förpackningar om 7 teststickor.

INFORMATION OM VÅRA STICKOR
Alla stickor är individuellt förpackade i en tättslutande och fuktskyddande folieförpackning och endast avsedda för engångsbruk. Bifogad manual ger grundlig information i såväl text som bild och vid ytterligare frågor kring våra produkter är du välkommen att kontakta kundtjänst. Alla teststickorna innehar godkänd CE-märkning enligt gällande IVD-direktiv. 

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: