• Fri frakt & fri retur
  • Snabba och diskreta
    leveranser
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
  • Svensk tillverkare
  • Kundtjänst
    0771-110 000

Manligt fertilitetstest - spermatest

Art.nr 1015
Två kompletta tester för högsta möjliga pålitlighet. (Fri frakt daglig leverans)
299 kr
I lager. (Fler än 10 st) Leveranstid: 1-2 dagar

Ungefär 10 -15 % av alla par i fertil ålder är drabbade av ofruktsamhet och inom denna grupp är ca 40 -50 % av ofruktsamheten orsakad av problem med sperman.
Nu kan du undersöka din egen spermakvalitet med hjälp av ett hemmatest. FertilitySCORE Kit® ger dig en indikation på om spermans aktivitet är normal eller reducerad. Reducerad aktivitet kan försämra chanserna till befruktning.

Hur fungerar testet?

FertilitySCORE Kit® är utvecklat för att mäta antalet rörliga spermier som ger ett positivt utslag om de överstiger 20 miljoner per millimeter. Ett lägre utslag ger ett negativt test. WHOs (världshälsoorganisationen) definierar manlig fertilitet med att spermaantalet överstiger 20 miljoner per millimeter.

Komplett test av spermaprovet

Med FertilitySCORE Kit® kan du göra en komplett analys av spermaprovet och undvika att få ett felaktigt resultat. Testresultatet påverkas inte av att spermakoncentrationen är ojämnt fördelad i provet. Detta är det enda nuvarande test som kan analysera hela spermaprovet.

Två tester ingår
Spermakoncentrationen kan variera mellan de olika testtillfällena och därför innehåller FertilitySCORE Kit® TVÅ KOMPLETTA TEST-KIT för att högsta möjliga tillförlitliga testresultat ska uppnås.

Pålitlighet

Vid användandet av FertilitySCORE Kit® i kliniska tester har det visat sig testresultaten är 93 % tillförlitliga, dvs. provet klarar av att fastställa en spermakoncentration på 20 miljoner aktiva spermier per millimeter. Testet har även visat sig vara 90 % säkert för att fastställa en spermaaktivitet på 10 miljoner aktiva spermier per millimeter.

FertilitySCORE Kit® räknar rörlighet

FertilitySCORE Kit® har utvecklats för att kunna räkna antalet rörliga spermier hos en man. Trots hög spermakoncentration, omkring 60 miljoner spermier, kan detta innebära infertilitet. Denna testmetod kan urskilja antalet rörliga respektive orörliga spermier vilket ger en rättvis bild av mannens fruktsamhet.
Spermatestet innehar CE-märkning enligt IVD-direktivet. Förpackningen innehåller:


Innehåll   
* Två kompletta tester   
* Bruksanvisning på svenska, danska, norska och engelska 

Skriv din egen recension om produktenBetyg:


Personer som köpte denna produkt köpte också