Fertilitetspaketet - stort

Komplett paket för att kolla er fertilitet snabbt och enkelt. Innehåller manliga och kvinnliga tester som kan vara behjälpliga när ni vill bli gravida.
(Fri frakt daglig leverans)

839 kr
I lager (Fler än 10)  Leveranstid: 1-2 dagar
  • Diskret Leverans - Anonym Avsändare
  • 100 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt över 100 kr

Detta fertilitetspaket innehåller både manliga och kvinnliga tester som kan vara behjälpliga för att kartlägga fertiliteten hos respektive kön.


Paketet innehåller:
 
1 manligt fertilitetstest med 2 tester (värt 299 kr)
56 ägglossningstest av formatet sticka (värt 389 kr)
6 graviditetstest av formatet stav (värt 129 kr)

1 st Glidmedel Sasmar conceive Plus 75 ml  (värt 198 kr)

Sammanlagt värde: 1015 kr 

 

Nedan följer produktbeskrivning om respektive produkt.

FERTILITYSCORE, SPERMATEST

Vad mäter FertilitySCORE Kit®?

FertilitySCORE Kit® är utvecklat för att mäta antalet rörliga spermier och ger ett positivt utslag om spermaantalet överstiger 20 miljoner per millimeter. Ett lägre utslag ger ett negativt testresultat. WHOs (världshälsoorganisationen) definierar manlig fertilitet med att spermaantalet överstiger 20 miljoner per millimeter.

Komplett test av spermaprovet

Med FertilitySCORE Kit® kan du göra en komplett analys av spermaprovet och undvika att få ett felaktigt resultat. Testresultatet påverkas inte av att spermakoncentrationen är ojämnt fördelad i provet. Detta är det enda nuvarande test som kan analysera hela spermaprovet.


Innehåller två tester

FertilitySCORE Kit® innehåller två kompletta kit som ger dig möjlighet att analysera två spermaprov. Spermakoncentrationen kan variera mellan olika testtillfällen och därför kan det vara till fördel att genomföra två spermaanalyser.

Pålitlighet

FertilitySCORE Kit® kan med 93 % säkerhet fastställa om spermaprovet innehåller 20 miljoner rörliga spermier per millimeter, och det kan med 90 % säkerhet fastställa om rörligheten i spermakoncentrationen är 10 miljoner per millimeter. Testresultaten har framkommit efter kliniska tester.

Skiljer på rörliga och orörliga spermier

FertilitySCORE Kit® kan skilja på antalet rörliga och orörliga spermier. Trots ett högt spermaantal, omkring 60 miljoner per millimeter, kan detta ge fertilitetsproblem om antalet rörliga spermier inte överstiger 20 miljoner/millimeter.
Spermatestet innehar CE-märkning enligt IVD-direktivet. Förpackningen innehåller:
 
* Två kompletta tester   
* Bruksanvisning på svenska, danska, norska och engelska

ÄGGLOSSNINGSTEST - STICKA

Det Luteiniserande hormonet LH, som också benämns som ägglossningshormonet, ger en ökad koncentration i urinen dagen före ägglossning. Detta test kan hjälpa till att kartlägga tidpunkten för ägglossningen vilket också markant ökar chanserna att bli gravid.

Känslighet och pålitlighet

Ägglossningstestet från Testlagret känner av LH-koncentrationer på en nivå på endast 25 mIU/ml vilket också är den miniminivå som krävs för att kunna fastställa en stegrad LH-koncentration. Ägglossningstestet har vid kliniska försök påvisat en hög pålitlighet på 99,5%.


Enkelt att använda

Teststickorna är enkla att använda och den bifogade manualen har svensk text och innehåller även illustrationer. Vid eventuella frågor rekommenderar vi att ni kontaktar Testlagrets kundtjänst för ytterligare upplysningar och svar.

Hur används testet?

För att kunna kartlägga tidpunkten/dagen för ägglossning krävs det att regelbundna tester görs. Den bifogade manualen låter dig veta vilken dag i menstruationscykeln som är rekommenderad att påbörja testerna. Oftast krävs det flera tester under samma menstruationscykel och därför levereras ägglossningstestet med 7 stycken teststickor.

Alla teststickor är individuellt förpackade i en tättslutande folieförpackning och innehar CE-märkning enligt IVD-direktivet.


GRAVIDITETSTEST - STAV

Snabb och enkel provtagning med stav

Teststaven är smidig att använda och kan sättas rakt i urinstrålen utan att du behöver samla upp urin i en behållare. Efter några sekunder i urinstrålen visar sig resultatet i avläsningsfönstret. Det går naturligtvis bra att även doppa graviditetsstaven i en behållare med urin och invänta svaret. Testresultatet påverkas inte av den metod som du väljer.

Känslighet

Kroppen påbörjar produktionen av graviditetshormonet hCG kort efter att befruktningen har ägt rum. För att kunna påvisa ett graviditetstecken krävs det endast 25 mIU/ml hCG-koncentration i urinen. Detta referensvärde stöds av många laboratorier. Koncentrationer som är lägre än 25 mIU/ml är inte tillräckliga för att påvisa positiv befruktning.

Pålitligt

Graviditetstestet är enbart känsligt för beta-hCG och reagerar därför inte på andra hormoner (som t.ex. ägglossningshormonet LH) vilket också utesluter felaktiga resultat.

Teststaven är förpackad i tättslutande folieförpackning och innehar CE-märkning enligt IVD-direktivet. Hela förpackningen innehåller:

* 1 teststav för engångsbruk 
* Fuktabsorberande påse 

Sasmar fertilitetsglidmedel - öka chansen för graviditet!
 
 

Conceive+ Plus är ett glidmedel som ökar chanserna att bli gravid på naturlig väg. Glidmedlet är spermievänligt och innehåller bland annat kalcium och magnesium som förlänger och förstärker spermiens förmågor. 
Conceive+ Plus ökar både njutningen och chansen att bli gravid och rekommenderas av läkare, apotekare och fertilitetskliniker. Godkänt av FDA och säljs receptfritt.

Om du inte är i fasen att skaffa barn så går Conceive+ Plus mycket bra att använda tillsammans med kondom.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: