Fertilitetspaketet - litet

Kolla er fertilitet snabbt och enkelt (Fri frakt daglig leverans)

649 kr
I lager (Fler än 10)  Leveranstid: 1-2 dagar
  • Diskret Leverans - Anonym Avsändare
  • 100 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt över 100 kr

Detta fertilitetspaket innehåller både manliga och kvinnliga tester som kan vara behjälpliga för att kartlägga fertiliteten hos respektive kön.


Paketet innehåller:
 
1 manligt fertilitetstest med 2 tester (värt 299 kr)
56 ägglossningstest av formatet sticka (värt 389 kr)
6 graviditetstest av formatet stav (värt 129 kr)
Sammanlagt värde: 817 kr
 

Nedan följer produktbeskrivning om respektive produkt.

Tento Besure Spermattest är ett snabbtest som kan detektera specifikt protein 10 (SP10) i sämprover. Testet är enkelt att använda och avsett för självtestning. Resultatet är antingen positivt eller negativt och visar om spermie-räkningen är inom normala gränser

 

ÄGGLOSSNINGSTEST - STICKA

Det Luteiniserande hormonet LH, som också benämns som ägglossningshormonet, ger en ökad koncentration i urinen dagen före ägglossning. Detta test kan hjälpa till att kartlägga tidpunkten för ägglossningen vilket också markant ökar chanserna att bli gravid.

Känslighet och pålitlighet

Ägglossningstestet från Testlagret känner av LH-koncentrationer på en nivå på endast 25 mIU/ml vilket också är den miniminivå som krävs för att kunna fastställa en stegrad LH-koncentration. Ägglossningstestet har vid kliniska försök påvisat en hög pålitlighet på 99,5%.


Enkelt att använda

Teststickorna är enkla att använda och den bifogade manualen har svensk text och innehåller även illustrationer. Vid eventuella frågor rekommenderar vi att ni kontaktar Testlagrets kundtjänst för ytterligare upplysningar och svar.

Hur används testet?

För att kunna kartlägga tidpunkten/dagen för ägglossning krävs det att regelbundna tester görs. Den bifogade manualen låter dig veta vilken dag i menstruationscykeln som är rekommenderad att påbörja testerna. Oftast krävs det flera tester under samma menstruationscykel och därför levereras ägglossningstestet med 7 stycken teststickor.

Alla teststickor är individuellt förpackade i en tättslutande folieförpackning och innehar CE-märkning enligt IVD-direktivet.


GRAVIDITETSTEST - STAV

Snabb och enkel provtagning med stav

Teststaven är smidig att använda och kan sättas rakt i urinstrålen utan att du behöver samla upp urin i en behållare. Efter några sekunder i urinstrålen visar sig resultatet i avläsningsfönstret. Det går naturligtvis bra att även doppa graviditetsstaven i en behållare med urin och invänta svaret. Testresultatet påverkas inte av den metod som du väljer.

Känslighet

Kroppen påbörjar produktionen av graviditetshormonet hCG kort efter att befruktningen har ägt rum. För att kunna påvisa ett graviditetstecken krävs det endast 25 mIU/ml hCG-koncentration i urinen. Detta referensvärde stöds av många laboratorier. Koncentrationer som är lägre än 25 mIU/ml är inte tillräckliga för att påvisa positiv befruktning.

Pålitligt

Graviditetstestet är enbart känsligt för beta-hCG och reagerar därför inte på andra hormoner (som t.ex. ägglossningshormonet LH) vilket också utesluter felaktiga resultat.

Teststaven är förpackad i tättslutande folieförpackning och innehar CE-märkning enligt IVD-direktivet. Hela förpackningen innehåller:

* 1 teststav för engångsbruk 
* Fuktabsorberande påse 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: