bäckenbottenträning, aquaflex

Aquaflex - Bäckenbottenträning

Förenklar din bäckenbottenträning (Fri frakt daglig leverans)

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

 

Aquaflex är ett träningsset bestående av vaginalkoner med vikter som genom kliniska tester visat sig vara effektivt för bäckenbottenträning. Kvinnor som ofrivilligt drabbas av urinläckage vid till exempel ansträngning av olika slag, när de hostar, skrattar, nyser eller utför fysisk träning kan vara hjälpta av att stärka bäckenbottenmuskulaturen med hjälp av Aquaflex.

Aquaflex hjälper dig att träna din bäckenbotten på ett enkelt sätt. Träningsutrustningen levereras i ett hjärtformat fodral av hårdplast och inkluderar en bruksanvisning på svenska, danska och engelska. Aquaflex levereras inom 3 dagar hem till dig och med denna träningsmetod får du information om hur du utför din bäckenbottenträning på ett korrekt sätt.

Följande tre punkter är skäl för att träna bäckenbottenmuskulaturen med Aquaflex:

1. Aquaflex är konstruerat för att ge dig ett träningsmotstånd via gravitationen. När du utför ett vanligt träningspass på ett gym tränar du med gravitationen, dvs. redskap och vikter hjälper dig att träna utvalda muskelgrupper. När du använder gravitationsmotståndet kan du uppnå ett annat träningsresultat genom att öka och minska på antalet vikter.

2. Aquaflex gör det möjligt att utföra bäckenbottenträning på ett korrekt sätt genom att knipa så att konerna inte åker ut. Det kan vara svårt att komma igång med bäckenbottenträning och många kvinnor slarvar också en del med den eftersom det kan vara svårt att veta när det är rätt att knipa. Med Aquaflex blir det lätt att komma igång med rätt sorts bäckenbottenträning.

3. Använd Aquaflex i din regelbundna träning så att bäckenbottenmuskulaturen får regelbunden träning och inte bara sporadisk. Korrekta träningsredskap gör det enklare och roligare att träna regelbundet.

Många utövare som använder sig av Aquaflex upplever att det är enkelt att träna bäckenbottenmuskulaturen. Brittiska Channel 4 Emabarrasing Bodies har genomfört tester på olika träningsmaterial för bäckenbotten och Aquaflex fick de bästa rekommendationerna.

Läs mer via www.kniiip.se

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också