• Fri frakt & fri retur
  • Snabba och diskreta
    leveranser
  • 30 dagars öppet köp
  • Säkra betalningar
  • Svensk tillverkare
  • Kundtjänst
    0771-110 000

Betalningsvillkor
Vi erbjuder betalning via Klarna Checkout. Om du väljer Klarna genomför du betalningen smidigt och snabbt. När beställningen är utförd kan du välja betalsätt: faktura, kontobetalning, direktbetalning eller kortbetalning. Med Klarna Faktura får du 14 dagar på dig att betala och du betalar aldrig något innan du fått varorna. Om du väljer Klarna Faktura levererar vi enbart till den adress som du är folkbokförd på. Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. 

Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Om du väljer att dela upp din faktura från Klarna väljer du varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina delbetalningsköp samlas på samma faktura. Betalning sker alltid den sista dagen i månaden, dvs du kan alltid betala efter att du har fått din lön. Första betalningen sker i slutet av nästa månad. Månadsränta 1,625 %, aviavgift 29 kr (En avgift oavsett antal köp). Läs kompletta kontovillkor här. För frågor gällande delbetalning och/eller ditt konto kan du kontakta Klarna på telefon 08-120 120 00 eller via e-post info@klarna.se. Varorna skickas enbart till den adress som du är folkbokförd på om du valt Klarna Konto som betalsätt.

Vid betalning med kort tillkommer inga extra avgifter. Vi accepterar Visa och Mastercard konto- och kreditkort. Med direktbetalning skickar vårt butikssystem dig till en säker inloggningssida där du loggar in på din Internetbank i Swedbank, Nordea, Handelsbanken eller SEB. Du godkänner betalningen med din dosa och betalningen genomförs omgående. Inga extra avgifter tillkommer vid direktbetalning.

Priser
Alla priser visas inklusive 25% moms. Undantag är för kunder från Norge och Åland som inte betalar någon moms. Efter att kund valt land visas priset i kassan utan moms för kunder med leveransadress i dessa länder. Det är inte möjligt för kund med svensk leveransadress att slippa betala moms. Kund med adress i Sverige som väljer ett momsfritt land kommer inte att få några varor skickade till sig. Testlagret kommer att kontrollera att aktuell adress i landet är korrekt.

Moms och tull 
Eventuell moms och tull betalas av köparen i respektive land (gäller länder utanför EU).

Leveranstid
Beställningar gjorda före klockan 17.00 levereras av posten nästkommande helgfria vardag. Testlagret.se skickar paket från lagret sex dagar i veckan så sent som klockan 19.00. Chansen finns alltså att du kan få ditt paket levererat nästkommande vardag även om beställning gjorts efter klockan 17.00. Beställningar gjorda efter klockan 17.00 kan komma att dröja ytterligare en helgfri vardag. Testlagret kan inte hållas ansvarig för förseningar orsakade av Posten. Leveranstid vid betalning i förskott via bankgiro är 2 helgfria vardagar räknat från det datum då betalning bokförts på Testlagrets bankgirokonto. Testlagret skickar dock alla beställningar så fort pengar inkommit. I regel levereras varorna dagen efter betalning gjorts.

Leveranstid till Finland, Åland och vissa delar av Danmark är 2 helgfria vardagar.
Leveranstid till Norge är mellan 1 och 2 helgfria vardagar.

Diskretion
Testlagret hanterar beställningar på ett mycket diskret sätt. Varor skickas i omärkt emballage som utifrån inte avslöjar något om paketets innehåll. De pengar som dras från ditt konto lämnar följande text på kontoutdraget: "TLAB" eller "Klarna". Dina kunduppgifter lämnas aldrig ut till någon obehörig. Du kan känna dig trygg som kund hos Testlagret! 

Ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund en ångerfrist på 14 dagar från det datum då varan levereras. Under denna period har du rätt att ångra ditt köp. För att ångerrätten skall vara giltig krävs att varan returneras i obruten förpackning och är i samma skick och antal som när varan levererades till dig. I de fall varan har plomberats krävs att plombering och övrig del av förpackning är obruten. Det är upp till dig som kund att betala returfrakten. För ärenden gällande ångerrätt kontakta kundtjanst@testlagret.se

Reklamation
Om varor är skadade eller defekta byter vi ut dessa. Reklamation skall göras så snabbt som möjligt efter leverans. För reklamationsärenden kontakta först kundtjänst innan du skickar något i retur. Du kan nå kundtjänst på kundtjanst@testlagret.se

Om Testlagret
Testlagret.se drivs av Tento Medical AB. Produkterna är registrerade i Läkemedelsverkets register över medicintekniska produkter. Produkterna är registrerade och godkända för försäljning i Sverige. 

Företagsinformation

Styrelsens säte: Malmö
Organisationsnummer: 556915-6036
Momsregistreringsnummer: SE556915603601
   
Telefon: 0771-110000
Adress: Tento Medical AB / Testlagret
  Box 4243
  20313 Malmö

Läs gärna mer om våra storsäljare: GraviditetstestÄgglossningstestFertilitetstest och Hälsotest.