Betalningsvillkor

Klarna Checkout

Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank. 


Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte. Läs mer här. För frågor gällande delbetalning och/eller ditt konto kan du kontakta Klarna på telefon 08-120 120 00 eller via e-post info@klarna.se. Varorna skickas enbart till den adress som du är folkbokförd på om du valt Klarna Konto som betalsätt.

Priser
Alla priser visas inklusive 25% moms. Undantag är för kunder från Norge och Åland som inte betalar någon moms. Efter att kund valt land visas priset i kassan utan moms för kunder med leveransadress i dessa länder. Det är inte möjligt för kund med svensk leveransadress att slippa betala moms. Kund med adress i Sverige som väljer ett momsfritt land kommer inte att få några varor skickade till sig. Testlagret kommer att kontrollera att aktuell adress i landet är korrekt.

Fri frakt vid köp över 99 kronor. Frakt tillkommer med 29 kronor på ordrar under 100 kronor.

Moms och tull 
Eventuell moms och tull betalas av köparen i respektive land (gäller länder utanför EU).

Leveranstid
Beställningar gjorda före klockan 17.00 levereras av posten nästkommande helgfria vardag. Testlagret.se skickar paket från lagret fem dagar i veckan så sent som klockan 17.00. Chansen finns alltså att du kan få ditt paket levererat nästkommande vardag även om beställning gjorts efter klockan 17.00. Beställningar gjorda efter klockan 17.00 kan komma att dröja ytterligare en helgfri vardag. Testlagret kan inte hållas ansvarig för förseningar orsakade av Posten. Leveranstid vid betalning i förskott via bankgiro är 2 helgfria vardagar räknat från det datum då betalning bokförts på Testlagrets bankgirokonto. Testlagret skickar dock alla beställningar så fort pengar inkommit. I regel levereras varorna dagen efter betalning gjorts. Utebliven leverans skall meddelas oss så fort som möjligt och ej senare än 10 dagar efter förväntad leverans.

Leveranstid till Finland, Åland och vissa delar av Danmark är 2 helgfria vardagar.
Leveranstid till Norge är mellan 1 och 2 helgfria vardagar.

Ej Uthämtad Leverans

Försändelsen ligger hos Postombudet i 7 dagar innan den returneras till oss, Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hanteringen som uppstår vid ej uthämtade apket (returfrakt, expeditionskostnader etc). Därför tar vi ut en avgift om 99 kr för paket som ej hamtats ut. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämtaut paketet och därefter returnera enligt våra anvisningar.

Diskretion
Testlagret hanterar beställningar på ett mycket diskret sätt. Varor skickas i omärkt emballage som utifrån inte avslöjar något om paketets innehåll. De pengar som dras från ditt konto lämnar följande text på kontoutdraget: "TLAB" eller "Klarna". Dina kunduppgifter lämnas aldrig ut till någon obehörig. Du kan känna dig trygg som kund hos Testlagret! 

Ångerrätt
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund en ångerfrist på 14 dagar från det datum då varan levereras. Under denna period har du rätt att ångra ditt köp. För att ångerrätten skall vara giltig krävs att varan returneras i obruten förpackning och är i samma skick och antal som när varan levererades till dig. I de fall varan har plomberats krävs att plombering och övrig del av förpackning är obruten. Det är upp till dig som kund att betala returfrakten. För ärenden gällande ångerrätt kontakta kundtjanst@testlagret.se

Reklamation & utebliven leverans.
Om varor är skadade eller defekta byter vi ut dessa, om leveransen uteblivit vill få veta detta så fort som möjligt för att kunna spåra leveransen, Reklamation skall göras så snabbt som möjligt efter förvntad leverans. För reklamationsärenden kontakta först kundtjänst innan du skickar något i retur. Du kan nå kundtjänst på kundtjanst@testlagret.se


Om Testlagret
Testlagret.se drivs av Tento Medical AB. Produkterna är registrerade i Läkemedelsverkets register över medicintekniska produkter. Produkterna är registrerade och godkända för försäljning i Sverige. 

Företagsinformation

Styrelsens säte: Malmö
Organisationsnummer: 556915-6036
Momsregistreringsnummer: SE556915603601
   
Telefon: 0771-110000
Adress: Tento Medical AB / Testlagret
  Box 4243
  20313 Malmö

Läs gärna mer om våra storsäljare: GraviditetstestÄgglossningstestFertilitetstest och Hälsotest.

%MCEPASTEBIN%