Conceive Plus Kvinna Fertility Support / Kosttillskott Kvinna

Kosttillskott som stöttar den kvinnliga fertiliteten. Conceive Plus Women's Fertility Support 60 kapslar - öka chansen för graviditet! (Fri frakt, daglig leverans)

259 kr
I lager (10 st)  Leveranstid: 1-2 dagar
  • Diskret Leverans - Anonym Avsändare
  • 100 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt över 100 kr

Conceive Plus är ett kvalitativt varumärke för par som planerar att bli gravida. 

Kvinnligt KOSTTILLSKOTT - 60  KAPSLAR 

Innehåller viktiga näringsämnen och stöd för att lättare bli gravid.

- bidrar till hälsosam ägglossning.

- naturlig befruktning 

- Bidrar positivt till det kvinnliga reproduktiva systemet som är en viktig del av hälsan hos kvinnor för fortplantning av vår art. Den ansvarar för att producera hälften av   det genetiska material som behövs för framtida generationer och spelar också en viktig roll för att upprätthålla och skydda en graviditet. Systemet består av inre och     yttre organ, hormoner och en cyklisk process som kallas menstruationscykeln


Conceive Plus Women's Fertility Support är speciellt framtagen med en kombination av vitaminer och mineraler för att stödja den kvinnöiga kroppens reglering och reproduktiva system. Med viktiga näringsämnen för att förbereda kroppen för befruktning *. 

Beskrivning: Ta två kapslar dagligen med mat. Börja ta upp till 90 dagar före planerad graviditet och fortsätta ta dagligen som krävs eller som rekommenderas av din läkare.

Varning: Överskrid inte rekommenderad daglig dos. Kosttillskott ska inte ersätta en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Sök professionell rådgivning innan användning om du tar någon annan medicin, lider av livsmedelsallergier, eller är allergisk mot någon av ingredienserna. tas i samband med eller direkt efter måltiden. Håll flaskan tillsluten med lock och förvara på en sval och torr plats. Oavsiktlig överdos av järnhaltiga produkter är en ledande orsak till dödlig förgiftning hos barn under 6. Håll produkten utom räckhåll för små barn. Vid oavsiktlig överdos, ring en läkare eller giftinformationscentralen. 

FÖRVARAS OÅTKOMLIGT FÖR BARN 

ANVÄND INTE OM tätning runt korken saknas 

Made in Europe

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: