- 31%
Graviditestspaket
Graviditestspaket
Graviditestspaket

Paket Stavar (14st ÄL + 6st GT) (14st ÄL-test & 6st Gravtest)

✔16,95kr/st (Fri frakt daglig leverans)

290 kr
Ordinarie 419 kr , du sparar 129 kr, (31%)
I lager (Fler än 10)  Leveranstid: 1-2 dagar
  • Diskret Leverans - Anonym Avsändare
  • 100 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt över 100 kr

Detta kombinationspaket innehåller stavar för ägglossningstest och graviditetstest. Kombinationsförpackningen är ekonomiskt fördelaktig att köpa jämfört med att köpa separata tester för graviditetstest/ägglossningstest.

Paketet innehåller:
14 st ägglossningstest - stav
6 st graviditetstest - stav

Nedan följer produktinformation för respektive produkt.

GRAVIDITETSTEST – STAV

Snabb och enkel provtagning

Fördelen med att använda en teststav är att den fungerar att sätta direkt i urinstrålen utan att först behöva samla upp urin i en behållare. För dig som föredrar att utföra testet genom att först samla upp urin i en behållare fungerar det lika bra. Testresultatet påverkas inte av hur du väljer att genomföra testet, så länge bruksanvisningen följs.

Hög känslighet

Teststaven har en hög känslighet och kan upptäcka halter av graviditetshormonet hCG på så låga urinkoncentrationer som 25 mIU/ml. hCG-hormonet är specifikt för graviditet och produktionen av detta hormon påbörjas kort tid efter att befruktningen har ägt rum. Testlagrets teststav reagerar enbart på beta-hCG-hormonet och är därför ett säkert test som utesluter felaktigheter. Ägglossningshormonet upptas inte på teststickan. Testnivån på 25 mIU/ml är en respekterad referensnivå på många laboratorier. Lägre urinkoncentrationer av hCG anses inte pålitligt för att bekräfta graviditet.
 
ÄGGLOSSNINGSTEST - STAV

Känslighet

Ägglossningshormonet LH (Luteiniseringshormon) ökar i koncentration dagen före ägglossning. Teststaven är framtagen för att reagera på LH-nivåer i urinen på enbart 25 mUI/ml och kan således ge en säker indikation om tidpunkten för ägglossningen.

För bästa resultat

För att hitta den rätta tidpunkten/dagen för ägglossning rekommenderas att du tar flera tester under flera dagar i följd under pågående menstruationscykel för att säkerställa vilken dag som har högst LH-koncentration. Se bifogad användarmanual för att räkna ut vilken dag under menstruationscykeln som testprocessen ska påbörjas. Testlagrets stavtester inkluderar 7 engångstest.

OM VÅRA STAVAR

Fördelen med att använda en teststav är att du inte behöver samla upp någon urin i behållare, utan kan kissa direkt på staven och sedan invänta resultatet. Testet fungerar även att doppa i en behållare med urin ifall du vill undvika att kissa på staven. Varje teststav är individuellt förpackad och levereras i en försluten folieförpackning. Alla testen innehar CE-märkning enligt gällande IVD-direktiv. Varje förpackning innehåller en teststav som är avsedd för engångsbruk samt en fuktabsorberande påse. 

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: