Paket Kassett (14st ÄL + 10st GT)

✔10,80kr/st (Fri frakt daglig leverans)

269 kr
I lager (Fler än 10)  Leveranstid: 1-2 dagar
  • Diskret Leverans - Anonym Avsändare
  • 100 dagars öppet köp
  • Alltid fri frakt över 100 kr

Detta kombinationspaket innehåller både graviditetstest och ägglossningstest. Testen är i kassettformat och är ett ekonomiskt alternativ för dig som vill köpa båda produkterna.

Paketet innehåller:
14 st ägglossningstest - kassett
10 st graviditetstest - kassett

Nedan följer produktinformation om respektive test.

GRAVIDITETSTEST - KASSETT
Detta graviditetstest är utformat för att kunna påvisa en graviditet enbart 7 dagar efter befruktning.

Hög känslighet

Graviditetshormonet hCG börjar bildas i kroppen kort efter att befruktningen har ägt rum och låga nivåer på ner till 25 mIU/ml kan fångas upp på testkassetterna. Det krävs nämligen inte högre nivåer för att kunna bekräfta en graviditet och även många laboratorier använder denna referensnivå. hCG-nivåer som inte uppnår 25 mIU/ml anses inte säkra för att bekräfta en graviditet.

Pålitligt test

Detta graviditetstest är konstruerat för att enbart reagera på beta-hCG och inga andra hormoner. Detta utesluter felaktiga testresultat och det är heller ingen risk att testet reagerar på ägglossningshormonet LH.

Enkelt att använda

Graviditetstestet är enkelt att använda. Samla upp urin i en behållare. Droppa därefter tre droppar urin i kassetten med hjälp av medföljande pipett och testresultatet visas i avläsningsfönstret inom 15 sekunder – 5 minuter. Medföljande manual innehåller text på svenska och även illustrationer som beskriver proceduren. Välkommen att kontakta vår kundtjänst ifall du har ytterligare frågor.

ÄGGLOSSNINGSTEST - KASSETT

Det Luteiniserande hormonet LH stiger i koncentration dagen före ägglossning. Testkassetten är designad för att ge utslag på den stigande LH-koncentrationen och på så sätt ge information om tidpunkten för ägglossning. Chanserna för att bli gravid ökar vid information om ägglossningstillfället.

Ägglossningstestet har en påvisad känslighet för nivåer av LH på enbart 25 mIU/ml vilket är det som krävs för att fastställa tidpunkt för ägglossning. Kassetterna har genomgått kliniska tester som påvisar en säkerhet på 99,5%.

Användning

För att på bästa sätt kartlägga tidpunkten för ägglossningen krävs det upprepade tester under pågående menstruationscykel. Bifogad manual hjälper dig att räkna ut vilken dag som testprocessen ska påbörjas. Förpackningen från Testlagret består av 7 stickor vilket beräknas räcka till en testperiod.



OM VÅRA KASSETTER

Kassetterna från Testlagret är enkla att använda och bifogad manual på svenska innehåller både text och illustrationer. Uppsamlad urin doppas i kassetten med hjälp av medföljande pipett. Har du några frågor angående någon eller några av Testlagrets produkter är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst för ytterligare upplysningar.

Alla produkterna innehar godkänd CE-märkning enligt gällande IVD-direktiv och levereras i tättslutande, fuktighetsavvisande folieförpackning. Förpackningen innehåller:


* 1 st testkassett för engångsbruk 
* 1 st pipett för uppsamling och dosering av urin 
* Fuktabsorberande påse 

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: