Tarmtest

Tarmtest

Tarmtest upptäcker dolt blod i avföringen och ger en tidig varning (Fri frakt daglig leverans)

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Många tjocktarmssjukdomar som till exempel cancer, kolit, polyper, fickor på tarmen (divertikulit), fissurer, hemorrojder och polyper kan vara svåra att upptäcka på ett tidigt stadium eftersom de i princip inte ger några märkbara symtom. Ett tidigt tecken på tjocktarmssjukdom är osynligt blod i avföringen och Testlagrets teststicka gör det möjligt att upptäcka dolt blod i avföringen. Upptäckten av blod i avföringen ska alltid följas upp av en medicinsk utredning/behandling.
Testet genomförs genom ett vanligt toalettbesök och förpackningen innehåller tre tester så att provtagning kan tas vid tre separata tillfällen. Testprocessen går ut på att ett speciellt framtaget toalettpapper läggs i toalettstolen vilket gör att det inte krävs någon speciell hantering av avföringen.

Inbyggd funktionskontroll
I förpackningen finns det fem testpapper och tre utav dessa är avsedda för provtagningen. Ett av testpappren används för att säkerställa att toalettvattnets vattenkvalitet inte påverkar resultatet av testet. Det sista pappret kallas för ”positiv kontroll” och ger en bekräftelse på att testet fungerar genom att uppvisa ett positivt testresultat (detta positiva testresultat har ingenting att göra med utfallet av ditt avföringsprov).

Resultatöversikt
Förpackningen innehåller ett protokoll där resultaten kan antecknas. Protokollet kan sedan skickas till behandlande läkare eller användas enligt överenskommelse.

Inga förberedelser
Det krävs inte några speciella förberedelser när du ska genomföra provtagningen. Du kan leva som vanligt och äta den mat som du brukar.

Förpackningen innehåller:

5 stycken testpapper som är fördelade på 1 för vattenprov, 1 för kvalitetskontroll och 3 för avföringstester.
1 st. anteckningsprotokoll
1 st. kvalitetskontroll för ”positiv kontroll”
1 st. svensk bruksanvisning 

Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också